Meer vertrouwen in je Facebook marketing?

Wie het hier wat gevolgd heeft de laatste weken heeft waarschijnlijk wel over De Facebook Challenge gehoord. Of er zelfs misschien aan deelgenomen.

Maar voor wie het nog niet kent: De Facebook Challenge is mijn initiatief om coaches, teachers en andere ondernemers die mensen helpen goed op weg te helpen met hun Facebook marketing.

De challenge is om 4 weken lang élke dag een post te plaatsen. Elke dag minstens 1 dus. Om je daarbij te helpen krijg je van mij gedurende 4 weken elke werkdag ’s morgens een mail met interessante informatie, tools of inspiratie over Facebook marketing. En een suggestie voor een thema of insteek voor je dagelijkse Facebook update.

Leerrijk, plezant, en goed voor je business. Want Facebook is een geweldige manier om je zaak te doen groeien.

In augustus schreven maar liefst 139 mensen zich in voor de challenge. 139 mensen die meer uit hun Facebookpagina wilden halen.

De meeste deelnemers hadden al een pagina met enkele tientallen tot zelfs 30.000 likes. En sommigen moesten op dag 1 nog hun Facebookpagina aanmaken.

Dit zijn de zaken waar ze het moeilijk mee hadden:

  • Engagement en interactie halen op berichten
  • Goede advertenties maken
  • Elke dag goede, originele,  content bedenken
  • Mijn doelgroep blijvend boeien
  • Kwalitatieve likes bijkrijgen (zonder te adverteren)
  • Meer gezien worden zonder mijn fans te overstelpen met bullshit
  • Aantrekkelijk en toch formeel schrijven om de boodschap laten overkomen
  • Kan het efficiënter? In een minimum van tijd?
  • Hoe kan ik meer klanten, bezoekers in mijn winkel of contactaanvragen halen uit mijn Facebook aanwezigheid?

Op elk van die vragen geeft De Facebook Challenge je een antwoord.

Maar het leukste is eigenlijk om te lezen wat De Facebook Challenge heeft opgebracht. Hier een paar stukjes uit de feedback die ik kreeg:

Vertrouwen, betere reach dan ooit, goesting, het bewijs dat ik dagelijks er tijd voor kan vrijmaken, …
~ Caroline van JouwJobCoach.be

Ik heb meer likes en zie het zitten om meer te posten op regelmatige basis. Ik geloof dat ik nu beter inzie hoe dit bereik vergroten zal helpen om effectief ook reclame te maken en sales te genereren.
~ Sophie van the Yoga Bar

Veel meer volgers, en meer interactie met klanten. Ik durf nu ook persoonlijkere dingen schrijven op mijn pagina.
~ Valerie van Astropraktijk Valerie

Alles is naar boven gegaan, van ongeveer dagelijks 22 kijkers op In walks naar jawel 600 en zoveel…
~ Esther van InWalks

Ik kreeg vorige week de opmerking van een kennis: ‘Ik heb je Fb-pagina gezien, echt goed bezig, ziet er heel professioneel uit!’. Daarnaast heb ik meer likes, meer inspiratie over wat ik kan posten en informatie over hoe ik de al de verschillende kanalen allemaal op elkaar kan afstemmen.
~ Sofie van UsofiaCoaching

Ook zin om je Facebookpagina goed aan te pakken? Start dan met elke dag een Facebook update te plaatsen.

De Facebook Challenge helpt je daarbij en start elke maandag opnieuw. In afwachting daarvan krijg je ook meteen toegang tot de Facebook Academy waar je meer leert over de achterliggende principes van goede Facebook posts en hoe je je Facebookpagina het beste kan gebruiken.

Je krijg van mij elke ochtend een e-mail waarin ik je wat leer over Facebook en met een content-opdracht: een ideetje voor je dagelijkse Facebook update. Deelnemers omschrijven deze mail als  “Goed geschreven, toegankelijk en bruikbare tips” en zelfs “iets om naar uit te kijken”, en wie ben ik om dat tegen te spreken :).

Dus, wil jij ook meer vertrouwen in je Facebook marketing aanpak? Wil je je Facebookpagina goed aanpakken en ook meer klanten krijgen via Facebook? Doe dan mee met de challenge.

 


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Als eerste op de hoogte van nieuwe afleveringen?

Schrijf je in voor onze wekelijkse mails

>
Success message!
Warning message!
Error message!